VOL SMAAK

VOL SMAAK Niet de eerste maar wel de beste in Kerkrade!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1681 beoordelingen
8 aug 2019 om 23:45 Kan iets beter man.
6 aug 2019 om 0:31 Fantastisch! mensen in de beoordelingen zijden soms dat het niet goed was maar ik heb het vandaag gehad het was super lekker en ga hier zeker vaker bestellen als ik zin heb in Grieks vooral de gyros waren heel lekker! zeker een aanrader!
4 aug 2019 om 14:50 De bestelling kwam ruim op tijd maar dat is niet zo moeilijk wanneer als leveringstijd 65 minuten was gerekend. Eten smaakte vreemd en was moeilijk af te slikken maar dat zou ook kunnen liggen aan het feit dat we ieder 3,5 XTC tablet hadden gesnoept.
3 aug 2019 om 15:58 Frietjes niet te eten döner stijf en slap weinig frietjes voor wat het waard was kapsalon shoarma vies niet te eten sla zuur bahhh ik bestel hier nooit meer
3 aug 2019 om 4:25 Heel.lekker en goed warm. Bezorging was precies op afgesproken tijd. Dikke 10
2 aug 2019 om 13:30 Ik vroeg ze de frieten apart te doen omdat anders de frieten zacht zou woede als ze het bij elkaar gooien bij het gyros had ik doorgegeven en hebben ze niet gedaan dus ik bel ervoor en het boeide hun niet deden ze niet aan dus ik zei uhm klant is koning
29 jul 2019 om 6:49 Wederom heerlijk
27 jul 2019 om 19:47 Bezorging duurde erg lang, eerst 36 min volgens site thuisbezorgd, daarna via mail van Vol Smaak 60 min, heb na anderhalf uur gebeld waarna het in 15 min bezorgd werd. Eten zelf was goed.
27 jul 2019 om 9:14 De beide (tomaten) pasta's waren voor onze smaak te zoet. De pasta met roomsaus was erg flets als je er geen champignon of stuk ham bij at en smaakte als gekookte melk. Bezorging was een half uur te later dan besteld.
26 jul 2019 om 19:32 Alle eten warm en smaakvol!
25 jul 2019 om 7:34 eten was erg ingedroogd en bezorgtijd zou max 1 uur zijn, werd anderhalf
25 jul 2019 om 6:31 Heel warm die dag en bij de eetgelegenheid heel druk daarom duurde de bezorging wat langer. Geen probleem mee gehad. Eten super.